Mediehistoriske artikler på Morgenbladets portal

På Morgenbladets Portal kan du lese de beste artiklene og utforske noen av landets fremste tidsskrifter. Morgenbladet og Norsk Mediehistorisk Foreningen har inngått et samarbeid sånn at Morgenbladets lesere får tilgang til artikler fra Mediehistorisk Tidsskrift.

Den første artikkelen fra Mediehistorisk Tidsskrift publisert hos Morgenbladet er “Garborg, Uppdal og den russiske revolusjonen” av Roy Krøvel. Artikkelen er publisert i Mediehistorisk tidsskrift nr. 2 2017, “Den russiske revolusjon og norsk presse”, som i sin helhet kan leses gratis her. 

Om Mediehistorisk Forening og tidsskriftet:

Mediehistorisk Forening arbeider for at mediebedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner overlater materiale av mediehistorisk interesse til Pressehistorisk Arkiv (P.h.A) i Riksarkivet og/eller til andre regionale arkiver og institusjoner.

Mediehistorisk Tidsskrift (tidligere Pressehistorisk Tidsskrift) publiserer pressehistorisk stoff. Vi håper både medlemmer og andre interesserte i pressehistorie kan dra nytte av disse nettsidene. Vi håper og tror at vi skal være leverandør av interessant stoff for dere som er interessert i pressehistorie og journalistikk.