Tydelig budskap i Journalisten

Tydelig budskap i Journalisten
Tidligere NJ-leder Alf Skjeseth og styreleder i Norsk Mediehistorisk Forening, Henrik G. Bastiansen, håper at flere medlemmer kan hjelpe foreningen videre. Foto: Mats Greger/Journalisten

– Norsk Mediehistorisk Forening trenger flere medlemmer.

Styreleder Henrik Bastiansen og nestleder Alf Skjeseth ønsker flere medlemmer i foreningen.

Styreleder Henrik Bastiansen (til høyre) og nestleder Alf Skjeseth ønsker flere medlemmer i foreningen. Foto: Mats Greger/Journalisten.

300 kroner er en liten pris å betale for å drive foreningens mediehistoriske arbeid videre, mener Alf Skjeseth og Henrik Bastiansen i et intervju med Journalisten denne uken. Henrik Bastiansen er styreleder i Norsk Mediehistorisk Forening og professor i mediehistorie. Alf Skjeseth er tidligere NJ-leder og nå nestleder i Norsk Mediehistorisk Forening. Nå er de på leting etter yrkesaktive medlemmer til foreningen.

– Det er mye vi kunne fått til med interesse fra yrkesaktive journalister og redaktører, sier Bastiansen.

Alf Skjeseth har selv nylig meldt seg inn, men forteller til Journalisten at nesten ingen av hans kollegaer har vært medlem av foreningen.

– Dette er forskningsbasert og historisk innhold, og det bør jo journalister og redaktører ha både kunnskap om, og litt interesse for.

Alle nye medlemmer er velkomne, men Bastiansen og Skjeseth oppfordrer særlig Norsk Journalistlags medlemmer til å melde seg inn i foreningen.

Hvis du som leser dette føler deg truffet, er det lett å bøte på. Meld deg inn i Norsk Mediehistorisk Forening nå!

Les hele intervjuet med Bastiansen og Skjeseth på journalisten.no.